Στα πόδια του μπορεί και στηρίζεται ξανά το μόλις 6 εβδομάδων αδέσποτο σκυλάκι που πάντως εξακολουθεί να παραμένει σε κλινική για ζώα στη Νότια Καρολίνα.
Μεταφέρθηκε εκεί ετοιμοθάνατο, αφού κάποιος … «άνθρωπος» το πυροβόλησε 18 φορές, τραυματίζοντάς το βαρύτατα.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Miami Herald», ένας άνδρας, εργαζόμενος σε βοηθητικό πρόγραμμα, αντίκρισε το σκυλάκι να αιμορραγεί από πολλαπλά τραύματα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δει με το κουταβάκι έναν νεαρό 15 έως 20 ετών.
Παιδιά που μένουν σε κοντινά διαμερίσματα είπαν στην αστυνομία ότι «είχαν δει κάποιον να πυροβολεί το μικρό ζώο πολλές φορές».
Αξιωματικός της αστυνομίας μετέφερε ετοιμοθάνατο το σκυλάκι, που το ονόμασε Μπρόντι, στην κλινική.
Εκεί οι κτηνίατροι εντόπισαν τα 18 σφαιρίδια που είχαν σφηνωθεί στο δέρμα και τους μύες του.
Δεν χρειάστηκε, όμως, να αφαιρέσουν τα σφαιρίδια μιας και –παρά τον αριθμό τους (σ.σ. 18) - δεν έπληξαν ζωτικά όργανα.
Οι γιατροί αισιοδοξούν ότι ο μικρούλης Μπρόντι θα κατορθώσει να ανακάμψει γρήγορα.
Ο κτηνίατρος Τζέι Χρέιζ είπε σοκαρισμένος ότι πρόκειται για μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης ζώου που έχει ποτέ δει.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει συλληφθεί, καθώς από τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο ιδιοκτήτης του.
Δείτε σχετικό βίντεο:
Puppy recovers after being shot 18 timesShot 18 times and left for dead, this puppy is making a remarkable recovery.
Δημοσιεύτηκε από Miami Herald στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016
Ανδρέας Μορφόπουλος ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube