Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Ρέιντζερς!

Η ομάδα της Γλασκώβης νίκησε με σκορ 2-1 την Ρος Κάουντι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στη Σκωτία! Με αυτόν τον τρόπο, μείωσε στους έξι βαθμούς την απόσταση από την πρώτη Σέλτικ (με ματς παραπάνω).

Η Ρέιντζερς προηγήθηκε στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μάλικ Τίλμαν να κάνει το 1-0. Παρόλα αυτά, η Ρος Κάουντι έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας με τον Τζάκ Γουάιτ στο 65', πριν ο Μπόρνα Μπάρισιτς διαμορφώσει το τελικό 2-1 με όμορφο γκολ στο 75'.

Στα άλλα ματς, νίκη εξάδας πήρε η Λίβινγκστον, που πάτησε με σκορ 3-1 την Κλίμαρνοκ και συνεχίζει την πολύ καλή χρονιά της. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 από το πρώτο μισάωρο (Νουμπλ, Άντερσον, Κέλι) και από εκεί και πέρα διατήρησαν τον έλεγχο, με τους φιλοξενούμενους απλώς να μειώνουν στο 47' με τον Ντόιτζ.

Η Χαρτς πήρε ακόμη μία νίκη, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της ουραγού Νταντί Γιουνάιτεντ, πατώντας ακόμα πιο γερά στην τρίτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Στίβεν Φλέτσερ, όμως έμειναν από το 29' με 10 παίκτες και κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος, δεχόμενοι τρία γκολ από το 70' και μετά (Σάνκλαντ, Κοχρέιν, Χάμφρις).

Η Αμπερντίν πήρε επίσης μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στη Μάδεργουελ που την φέρνει σε απόσταση ενός βαθμού από την εξάδα, ενώ η Χιμπέρνιαν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σεντ Μίρεν, ξεπερνώντας τη στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Λίβινγκστον-Κλίμαρνοκ 3-1
Σεντ Μίρεν-Χιμπέρνιαν 0-1
Αμπερντίν-Μάδεργουελ 3-1
Χαρτς-Νταντί Γιουνάιτεντ 3-1
Ρέιντζερς-Ρος Κάουντι 2-1

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Σεντ Τζόνστοουν-Σέλτικ (14:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube