Να συνεχίσει το καλό του μομέντουμ θέλει ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Σλασκ Βρότσλαβ για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup (25/10, NovaSports Prime), έχοντας στόχο να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και δεύτερη στην Ευρώπη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού λύγισε την «πανάκριβη» Τουρκ Τέλεκομ με σκορ 68-66, κάνοντας... σεφτέ στη διοργάνωση. Πλέον, ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος στην Πολωνία με τη Σλασκ, η οποία σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο.

Πράγματι, οι Πολωνοί μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όντας ουραγοί με -33 παθητικό. Κόντρα σε Μπουντούτσνοστ (103-89) και Μπουργκ (90-74) έχασαν πολύ εύκολα, ενώ πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε εντός έδρας με την Κλουζ Ναπόκα (67-70).

Ο Άρης, επομένως, πηγαίνει σε μία βατή έδρα, απ' όπου πρέπει να φύγει νικητής έτσι ώστε να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία και να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη με την Τουρκ Τέλεκομ. Ο Γιάννης Καστρίτης, από την πλευρά του, τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

H αποστολή του Άρη για Πολωνία: 1 Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης