Πρωτοφανές ήταν για τον Έι Τζέι Σλότερ αυτό που συνέβη στο ΟΑΚΑ, με την εκκένωση του γηπέδου μετά την απειλή για τοποθέτηση βόμβας.

«Είναι κάτι τρελό. Πρώτη φορά το συναντώ στην καριέρα μου. Ήμασταν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και ήρθαν και μας ενημέρωσαν. Αμέσως βγήκαμε έξω και όταν επιστρέψαμε κι άρχισε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για την ήττα από την Μπαρτσελόνα, είπε: «Αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στην τρίτη περίοδο και πλησιάσαμε την Μπαρτσελόνα, αλλά ξέφυγαν και πάλι».

Τέλος, για την επόμενη φάση ανέφερε: «Θα είμαστε δυνατοί στο Top 16. Με την επιστροφή του Διαμαντίδη και του Σλότερ που ανεβάζει ρυθμούς, θα έχουμε μια καλή πορεία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs