Το καταλαβαίνεις με την πρώτη βόλτα στο διαδίκτυο: ο Σλότερ έρχεται στον Παναθηναϊκό με μεγάλο του όπλο την ταχύτητα, την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο και την αποτελεσματικότητά του έξω από τη γραμμή των τριών πόντων.

Επειδή, όμως, ποτέ ένα βίντεο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ζωντανή εικόνα, το www.sport-fm.gr ζήτησε από τον Άγγελο Τσάμη κάποια... συστατικά στοιχεία του νέου γκαρντ του Παναθηναϊκού. Οι δύο τους είχαν κοντραριστεί εντός παρκέ όταν ο Άγγελος έπαιζε στη Λιμόζ και ο Σλότερ στη Σολέ.

«Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για παίκτη που συνιστά σημαντική απειλή», ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγελου Τσάμη. «Σουτάρει με εξαιρετικά ποσοστά έξω από τη γραμμή του τρίποντου. Είναι εκρηκτικός και ταχύτατος, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να μπουκάρει προς το αντίπαλο καλάθι και να τελειώνει τις φάσεις με λέι απ ή να “ταΐζει” τον ψηλό».

Ο Έι Τζέι Σλότερ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Σολέ στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-2013 αλλά και της Σαλόν σε αυτό που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες. Αυτό συμβαίνει διότι όπως σημειώνει ο Άγγελος Τσάμης: «είναι ένας... ευρωπαϊκού στυλ Αμερικανός παίκτης. Αντιλαμβάνεται τις λεπτομέρειες που προκύπτουν μέσα στη ροή του ματς και ξέρει πώς να τις εκμεταλλεύεται. Είναι ήρεμος και ψύχραιμος και παρά τα σπουδαία αθλητικά του προσόντα δεν παρασύρεται σε άναρχο παιχνίδι. Μοιάζει εξαιρετική επιλογή ακόμα και για το επίπεδο του Παναθηναϊκού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube