Στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ θα πρέπει να εστιάσει στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός στη σειρά των playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Από ‘κει και πέρα, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι σημαντικό που έχει ταξιδέψει με την αποστολή ο ηγέτης της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι σκέφτεται καθόλου το Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Καταρχήν αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για τη νίκη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ο έλεγχος του ρυθμού και τα αμυντικά ριμπάουντ γιατί έχουμε δείξει κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το εάν οι Καταλανοί ταιριάζουν περισσότερο στον Ολυμπιακό από κάθε άλλο αντίπαλο στα προημιτελικά:

«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, όχι, η κάθε ομάδα παίζει για να κερδίζει, αυτό θα κάνουμε και εμείς, αυτό και εκείνοι».

Για το αν σκέφτεται την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης: «Όχι, αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό, δεν το σκεφτόμαστε. Ελπίζω να κερδίσω αύριο».

Για την ενδεχόμενη παρουσία των Χάντερ και Σπανούλη: «Είναι λογικό η ενδεχόμενη παρουσία τους να ενισχύσει την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκονται στην ομάδα, σημαντικό το ότι υπάρχει ο ηγέτης έστω ως παρουσία ή και στο παρκέ αύριο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Και ξέρουμε πως και οι δύο θα τα δώσουν όλα είτε αγωνιστούν ένα λεπτό είτε 40».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Έχει βρει ρόλους ο Ολυμπιακός-Αν είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα απόψε»

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφει σπίτι του για να επιστρέψει και στις νίκες

Euroleague: Ισπανικός εμφύλιος και μεγάλο ματς στο Βελιγράδι

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου

«Αποκαρδιωτικός ο Παναθηναϊκός, χάνει έδαφος για 6άδα - Έχει... καταργήσει τη θέση του σέντερ»: Το σχόλιο Πετρίδη