Ο στόχος επετεύχθη, αλλά η αποστολή δεν ολοκληρώθηκε και ο Κώστας Σλούκας θέλει το κάτι παραπάνω με τον Ολυμπιακό, μετά την πρόκριση στο Final Four.

«Πέρσι δεν τα καταφέραμε να φτάσουμε στο Final Four, αλλά φέτος πετύχαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είχαμε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς, φτάσαμε στο Final Four, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάμε στον τελικό», ανέφερε στο κανάλι της Ευρωλίγκας.

«Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας ακολουθούν παντού κι ελπίζουμε να είναι δίπλα μας και την Παρασκευή για να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τις εμπειρίες που θα μπορούσε να μεταφέρει σε συμπαίκτες του, αφού αν και μικρός σε ηλικία βρίσκεται στο τρίτο Final Four της καριέρας του, είπε: «Είμαι 25 ετών, αλλά δεν μπορώ να δώσω συμβουλές σε κανέναν. Είμαστε επαγγελματίες κι αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει γενναίες αποφάσεις και ξεσκαρτάρισμα σε όλα τα επίπεδα - Πρώτος υπεύθυνος ο Αταμάν»

Στο πλάι της Βαλένθια βρέθηκε ο Ιμπόρα στο Game 5 με τον Παναθηναϊκό (pic)

Χαμός με πωλήσεις και μεταβιβάσεις εισιτηρίων του Final4 μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος μετά τον αποκλεισμό: «Ξέρουμε να γυρίζουμε»

Ο Χολμς...ξεκαρδίστηκε μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια!

Τα highlights από την οδυνηρή ήττα του Παναθηναϊκού στο Game 5 με τη Βαλένθια

Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικότερο ρόστερ, αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα ως ομάδα»

Σηκώθηκε και έφυγε ο Αταμάν στη συν. Τύπου όταν του θύμισαν πως είχε πει ότι θα φύγει αν δεν πάρει την Ευρωλίγκα

Ιδιοκτήτης Χάποελ: «Ασεβής ο Αταμάν-Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ένιωθαν ότι δεν έχουν προπονητή»

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και μπουγέλο στον Μαρτίνεθ στα αποδυτήρια της Βαλένθια, μετά από την πρόκριση στο Final Four