Στη… δίψα του Ολυμπιακού για το Final 4 της Μαδρίτης, λόγω του περσινού αποκλεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία δυνατή ομάδα, με πλήρες ρόστερ. Μπορούμε να την πούμε φαβορί, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάμε στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και συμπλήρωσε αναφορικά με την ΤΣΣΚΑ:

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι στα Final 4. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης, με μεγάλη εμπειρία».

Για το τι θέλει ο Ολυμπιακός στο Final 4: «Μακάρι όλα τα παιδιά να είναι σε καλή κατάσταση. Μπορεί να χρειάζεται και η τύχη, αλλά όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο και πάνω από όλα η ομάδα».

Για το φετινό Final 4: «Είναι διαφορετικό. Είμαι ένα χρόνο πιο έμπειρος. Πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να πάει στο Final 4, αλλά είναι διψασμένη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Δεδομένα χρειάζεται καλύτερη άμυνα ο Ολυμπιακός - Ερωτηματικό η Εφές χωρίς τον Τζέιμς»

Πετρίδης: «Μπασκετικό bullying και στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός - Οι παίκτες γουστάρουν να παίζουν για τον Ζοτς»

Ολυμπιακός-Εφές: Πρεμιέρα στη SUNEL Arena με απαιτητική δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Euroleague: Μεγάλο ματς στην Καταλονία και ενδιαφέρουσα μονομαχία στη Χώρα των Βάσκων

Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς διδάσκει πως θα παίζεται το μπάσκετ για τα επόμενα 10 χρόνια-Κάτι υπέροχο χτίζεται»

Μιλάει με Ερυθρό για την επιστροφή του ο Πετρούσεφ!

Ξανά με Ομπράντοβιτς, σχεδόν 20 χρόνια πριν: Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4Χ4 τη Εuroleague

Αρμάνι: Σύννεφα πάνω από τον Ποέτα, στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος

Μήτογλου: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Πασκουάλ για το DNP του Πετρούσεφ: «Δεν έχω τίποτα να πω, είναι δική μου απόφαση»