Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ζουν ένα όνειρο στον Ολυμπιακό στο F4 της Ευρωλίγκας, εξήρε την ποιότητα και την αγωνιστική κατάσταση της Μονακό, δήλωσε ενθουσιασμένος, περιμένει με ανυπομονησία τον ημιτελικό με την Εφές στο Βελιγράδι και αναφέρθηκε στον Μπογκντάνοβιτς.

Αναλυτικά: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Για αυτό γύρισα στον Ολυμπιακό, είναι ένας μεγάλος οργανισμός και είμαι χαρούμενος που έβαλαν ένα "λιθαράκι" για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Η Μονακό είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στα πλέι οφ και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος, όλη μας η πορεία έδειξε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι "καυτή" στο Βελιγράδι και θα δώσουμε τα πάντα για τον τελικό».

Για τον Μπογκντάνοβιτς και το μήνυμα αποθέωσης: «Είναι φίλος μου, ήμασταν συμπαίκτες, τον ευχαριστώ. Στην αρχή δε μου βγήκε πολύ το παιχνίδι, η άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω μου. Άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι, στο τέλος δε φοβάμαι να πάρω την ευθύνη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόκαπ: «Πάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι το ντέρμπι αιωνίων»

Ζέρβας: «Τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι - Παιχνίδι τακτικής από πλευράς Παρτίζαν για Τζόουνς»

Πετρίδης: «Σημαντικό να έχει διάρκεια και ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Χολμς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο μας»

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς