«Παρών» στην προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ δηλώνει ο Κώστας Σλούκας! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που οδήγησε το «τριφύλλι» στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος, θα είναι όπως όλα δείχνουν κανονικά στη μεγάλη «μάχη» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με δεδομένο ότι ο τραυματισμός του δεν είναι, τελικά, πολύ σοβαρός, ο Σλούκας πήρε την απόφαση να τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη, στον οποίο, άλλωστε, είχε δώσει και τον λόγο του εδώ και καιρό! Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην προπόνηση της «γαλανόλευκης». Να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Αναμένεται να χάσει τα πρώτα φιλικά, όμως ο τραυματισμός του δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό του Ιουλίου.

Θα εξεταστεί, φυσικά και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπει στις προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης...»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τρίτο τελικό οι Αγγελόπουλοι - Ατομικό ο Ντόρσεϊ

Ζέρβας: «Αν δεν παίξει καλύτερα ο Ολυμπιακός, έχει μεγάλο πρόβλημα - Δύσκολα στον τρίτο τελικό ο Ντόρσεϊ»

Μίλιτσιτς: «Όλα στον Άρη εξελίχθηκαν εις βάρος μου, αλλά δεν κρατάω καμία πικρία»

Στη… γωνία για Τολιόπουλο και ΜακΚίσικ ο Άρης