Την πίστη ότι εάν ο Ολυμπιακός πάει το παιχνίδι στη δύναμη τότε έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Final-4 εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του, Χρήστο Ρομπόλη.

«Εγώ θέλω να περάσουμε εμείς στον τελικό. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει μεγάλη εμπειρία. Όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αν πάει ο Ολυμπιακός στο physical game τότε έχει πολλές πιθανότητες να νικήσει», ανέφερε ο Έλληνας πλέι-μέικερ της Φενέρμπαχτσε και συνέχισε αναφερόμενος στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης...

««Σίγουρα ξυπνούν μνήμες από το προηγούμενο final-4. Είναι σημαντικό για εμάς ότι παίζουμε στην έδρα μας. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο γιατί θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο θα κάνουμε τη δουλειά που έχουμε προετοιμάσει και μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τη Ρεάλ για να πάμε τελικό. Άλλη ήταν η ομάδα πριν από δύο χρόνια. Είναι σημαντικό να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία της Ρεάλ», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube