Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να συνεχίσει το καλό του σερί στην Ευρωλίγκα, καθώς υποδέχεται την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική (19/01, 21:15).

Ενόψει του ματς αυτού, ο Άλεν Σμάιλαγκιτς μίλησε για τη δυσκολία ενός αγώνα στο ΟΑΚΑ αλλά και για τα όσα θα πρέπει να κάνουν οι Σέρβοι για να επικρατήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πώς παίζουν τον τελευταίο καιρό, ότι έχουν καλούς παίκτες. Ομοίως, είμαστε επίσης σε μια σειρά με δύο σερί νίκες. Ελπίζουμε να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και αρκετά επιθετικοί για να κερδίσουμε στην Αθήνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!

Διέλυσε με 100άρα τον Ερυθρό Αστέρα και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες η Παρί!

Τα highlights από την ανατροπή και νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας

«Η ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται»: To σχόλιο Πετρίδη για τη μεγάλη ανατροπή στο Κάουνας

Αταμάν: «Ο Γιούρτσεβεν με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να είναι ο βασικός μας σέντερ - Αισιοδοξούμε για Λεσόρ»

Μασιούλις: «Δεν παίξαμε σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο»