Ο Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς στάθηκε στη σημασία της εμφατικής νίκης του Ολυμπιακού στη Λάρισα, αλλά και στη μέχρι τώρα εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ενόψει του αγώνα με τον Βόλο, υπογράμμισε την ανάγκη για σοβαρότητα και συγκέντρωση, με στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς στη Λάρισα: «Πρώτα από όλα κερδίσαμε με 4-0 κάνοντας την δουλειά μας, που ήταν και το πιο σημαντικό. Κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και τα καταφέραμε».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Δεν έχουμε δεχθεί γκολ στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, αν και θα είναι δύσκολο. Είναι καλό ξεκίνημα και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο γιατί η αμυντική λειτουργία είναι σημαντικό μέρος του παιχνιδιού μας. Είναι μια καλή αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε».

Για το ματς με τον Βόλο: «Θέλουμε να πάμε σε αυτό το εκτός έδρας ματς και όπως πάντα να κάνουμε την δουλειά μας. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να παίξουμε καλά, αν μπορούμε να κρατήσουμε ξανά το μηδέν. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όπως όλα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε καλά την δουλειά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, πρέπει η εμφάνισή μας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα»

Τα δεδομένα για Νους και Αποστολάκη με ΟΦΗ και Ολυμπιακό

Πανέτοιμος ο Ουναΐ, προπονήθηκε στο φουλ στο Κορωπί και... ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ!

Μπέιλι: «Να γράψουμε μαζί το επόμενο κεφάλαιο του Ολυμπιακού»