Στον Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και το 22,11% των μετοχών του MEGA.

Ο κ Μαρινάκης αναδείχτηκε πλειοδότης στο διαγωνισμό για τον ΔΟΛ καταβάλλοντας 22,89 εκατ. ευρώ.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ήρθε τρίτος, καταθέτοντας προσφορά ύψους μόλις 11,8 εκατ. ευρώ, που είναι χαμηλότερη και από αυτή της αποτίμησης της Alpha Bank για την αξία του Οργανισμού.

Με δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα ο κ Σαββίδης υποστήριξε πως είναι έτοιμος να βάλει 25 εκατ. ευρώ στο MEGA και να αναλάβει το σύνολο των χρεών του καναλιού, που ανέρχονται σε περίπου 200 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι η προσφορά του στον πλειστηριασμό για τον ΔΟΛ ήταν πολύ χαμηλή.

Ο κ. Σαββίδης υποστηρίζει πως υπάρχουν συμφέροντα που δε θέλουν την είσοδό του στα μέσα ενημέρωσης. Η χαμηλή προσφορά του Ιβάν Σαββίδη για τον ΔΟΛ προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για το ρόλο του, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα είχε πει μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Τότε είχε ομολογήσει πως σκοπός του δεν ήταν να αποκτήσει μία από τις άδειες, αλλά να ανεβάσει τις τιμές τους.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - «Red Code» για Πέμπτη σε Αττική, Εύβοια και Ρόδο

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω την κρίση – Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Τέλος χρόνου για την υποβολή φοροδηλώσεων - «Βαριές καμπάνες» για όσους δεν διορθώσουν τα λάθη

Πυρκαγιές στην Ισπανία: Εκκένωση κοινοτήτων κοντά στη Μαδρίτη

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο Γερμανός που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Καιρός: Υποχωρεί η ζέστη – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο Γερμανός που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Πυρκαγιές στην Ισπανία: Εκκένωση κοινοτήτων κοντά στη Μαδρίτη

Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου – Στις ανακριτικές αρχές 16χρονος και 20χρονη