Στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει στραμμένη την προσοχή της η Γαλατασαράι, η οποία μετά τον Γκάρι Ροντρίγκες του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Σεμπά, ο οποίος φέτος έχει κάνει μία αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έφτασε τις 43 συμμετοχές με 7 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 25χρονος άσος φαίνεται πως απασχολεί και άλλες ομάδες και σε αντίθεση με τον Ροντρίγκες που πήγε έναντι 3 εκατ. ευρώ στον τουρκικό σύλλογο και για αυτό τον λόγο οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως ζητούν περισσότερα για την παραχώρησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο