«Πρέπει να συζητήσουμε μερικά ακόμη θέματα και να δούμε τη συμφωνία με το ΔΝΤ. Νομίζω όμως ότι θα φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μετά το τέλος του Eurogroup.

Ταυτόχρονα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «δεν υπάρχει διχασμός με το ΔΝΤ, αλλά υπάρχει συνεννόηση», ενώ υπογράμμισε ότι «το ΔΝΤ συνεργάζεται- χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα».

Σχετικά με την κριτική που δέχεται το Βερολίνο αναφορικά με το αν η ευρωπαϊκή τοποθέτηση στο ελληνικό πρόγραμμα είναι σωστή, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ τόνισε ότι «χρειαζόμαστε μια πιο ισχυρή και πιο ενωμένη Ευρώπη» προκειμένου να ξεπεραστεί κάθε τυχόν πρόβλημα.

«Η Ελλάδα τους τελευταίους 12 μήνες κατανόησε ότι η λάθος δημοσιότητα δεν βοηθά. Εμείς έχουμε δείξει την αλληλεγγύη μας προς την χώρα», δήλωσε επίσης για την Ελλάδα σημειώνοντας ότι στέκονται αλληλέγγυοι.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 40χρονος για εμπρησμό στην Τροιζήνα – Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 9 ακόμη πυρκαγιές

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στη Σίφνο

Διασωθέντες από τη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Δεν είχαμε οπτική επαφή, νομίζαμε ότι πέσαμε πάνω σε καλώδια»

Τραγωδία στη Σίφνο: Τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους από την πτώση ελικοπτέρου

Σίφνος: Πτώση ελικοπτέρου κοντά σε κατοικίες - Τυλίχθηκε στις φλόγες

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 28χρονος που επιτέθηκε με καραμπίνα σε γυναίκα και τον γιο της

Γαστούνη: Συλλήψεις 18 Ρομά για ρευματοκλοπή, μετά την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα

Προκλητική η Τουρκία: Τα θαλάσσια πάρκα βρίσκονται στην τουρκική δικαιοδοσία

Ο Τραμπ απειλεί να βομβαρδίσει και το Ομάν - «Αν μας σταθεί εμπόδιο στο Ορμούζ»

Στα €13 δισ. η πρόωρη αποπληρωμή από την Ελλάδα φέτος - Στόχος ο δείκτης χρέους να πέσει κάτω από της Ιταλίας