Πριν από τρία χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερνε να αποκτήσει από την Κρου τον Νικ Πάουελ αντί 6 εκατ. ευρώ. Η λέξη «κατάφερνε» δεν είναι τυχαία, καθώς ο 18χρονος μεσοεπιθετικός είχε τρελάνει την Αγγλία με τα απίστευτα γκολ που πετύχαινε με τη φανέλα της Κρου Αλεξάντρα και για την απόκτησή του ενδιαφέρονταν όλοι οι μεγάλοι της Αγγλίας.

Τελικά, ο Νικ Πάουελ δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν όλοι στο Νησί παρά το γεγονός ότι δόθηκε δανεικός ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς από τη μία οι τραυματισμοί και από την άλλη όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ότι ποτέ δεν δούλεψε αρκετά για να επιστρέψει σε υψηλά στάνταρ, τον έχουν φέρει σε πλήρη ανυποληψία στους «κόκκινους διαβόλους».

Μετά από αυτή την πορεία των πραγμάτων, η «Μirror» αποκαλύπτει ότι ο 21χρονος είναι απογοητευμένος από την τροπή που έχει πάρει η καριέρα του και για αυτό το λόγο σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του από τόσο νεαρή ηλικία.

Σε αυτά τα τρία χρόνια, ο Νικ Πάουελ έχει πραγματοποιήσει επτά εμφανίσεις και το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube