Το μυαλό στη Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως έχει αφήσει ο ΟΦΗ, που ξεκίνησε στραβά την παρουσία του στην Γ’ Εθνική. Οι Κρητικοί έμειναν με κατεβασμένα τα χέρια και ηττήθηκαν 2-0 απ’ τον Εθνικό στο Μοσχάτο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη σε όλα τα σημεία. Πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ (15’) με τον Μάναλη και στρίμωξε τους «ασπρόμαυρους» που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι στο 45’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αλιμπά και πήραν από νωρίς σαφές προβάδισμα που τους έδωσε τη νίκη.


Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Τερζής, Στρατάκης, Μαρτίνος, Αργυρίου (89' Μακρής), Σούφλας, Μάναλης, Αλιμπάς, Σουλελές (76' Ντάλας).

ΟΦΗ: Βλάχος, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Γκούμας, Φαμπίνιο (36' Μπολάκης), Φραγκουλάκης, Πατηνιώτης (82' Κουσίδης), Ευσταθίου (53' Τζέκος), Πόποβιτς, Περογαμβράκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: ΟΦΗ