Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου και των υπόλοιπων μελών της Βέροιας όσον αφορά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Μπεν, αφού διαγνώστηκε πως ο Γαλλοαφρικανός επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών!

Ο 25χρονος άσος τραυματίστηκε στον αγώνα της «βασίλισσας του Βορρά» με τον Πανθρακικό για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Μάλιστα, θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κατάλληλη αποθεραπεία, ώστε να επιστρέψει και πάλι υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Παραμένει άγνωστο αν ο τραυματισμός του Μπεν προκαλεί πρόβλημα και στην φημολογούμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να είχε κλείσει τον παίκτη εν όψει της νέας σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν

«Εμείς φταίμε, εμείς θα το γυρίσουμε»: Ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά μετά το ντέρμπι

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»