Δεν πρόλαβαν να τον χαρούν και τον χάνουν... Με το που πάτησε το πόδι του στο ΟΑΚΑ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, διαπιστώθηκε πως έχει σοβαρό πρόβλημα στον αχίλλειο και των δύο ποδιών(!) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες.

Φυσικά, μια εξέλιξη που δημιουργεί ισχυρό «πονοκέφαλο» στον Αργύρη Πεδουλάκη που ενώ περίμενε τον Κροάτη πώς και πώς να επιστρέψει από το Ευρωμπάσκετ, θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς αυτόν για ενάμησι μήνα, αναπροσαρμόζοντας τα σχέδια του.

Όπως είναι λογικό, ο διεθνής γκαρντ θα γυρίσει στα παρκέ από τα μέσα Νοέμβρη, ενώ αναμενόμενα χάνει το μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως και τα πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Στο τριφύλλι βράζουν με την κροατική ομοσπονδία και το επιτελείο της εθνικής τους ομάδας. Κι αυτό διότι γνώριζαν το σοβαρό πρόβλημα του Ούκιτς, καθώς αντιμετώπιζε πόνους από την προετοιμασία, αλλά προτίμησαν να μην το φανερώσουν, ούτως ώστε να τον έχουν μαζί τους στην Σλοβενία. Μια εξέλιξη που βάζει σε μπελάδες πλέον τον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»