Μια νεαρή κοπέλα από την πόλη Τζάκσον του Μίτσιγκαν κατηγορείται ότι σκότωσε το 14 μηνών αγοράκι του συντρόφου της γιατί κουράστηκε να κάνει τη μπέιμπι σίτερ.

Στις 11 Οκτωβρίου η Amber Reeves χτύπησε άσχημα το βρέφος στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας το θάνατό του.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν πως αιτία της αποτρόπαιας πράξης ήταν το γεγονός ότι η 24χρονη είχε θυμώσει με τον πατέρα του άτυχου αγοριού που την έβαζε να φυλάει τα παιδιά του.

«Βάσει των όσων είπε στην κατάθεσή της, ήταν θυμωμένη και ενοχλημένη που την άφηνε να φροντίζει τα παιδιά και αυτό την οδήγησε σε αυτήν την πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά η βοηθός εισαγγελέα, Kelsey McKinnie τη Δευτέρα 29/10 προσθέτοντας: «Δεν νομίζουμε ότι θα πρέπει από δω και πέρα να φροντίζει παιδιά, ακόμα και το δικό της».

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού η ίδια, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και κακοποίηση βρέφους. Σε περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 15 έτη. Παράλληλα, ο δικαστής, Michael Klaeren διέταξε πως η νεαρή δεν θα πρέπει να έχει καμία απολύτως επαφή με παιδιά κάτω των 14 ετών.

Η Reeves βρίσκεται ήδη στη φυλακή με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 300.000 δολάρια.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη