Μέγα θέμα στην Ισπανία σχετικά με τον τρόπο που εξασφάλισε ο Σάντρο Ροσέλ το μόσχευμα του Ερίκ Αμπιντάλ.

Σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα “El Confidencial” υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει το συκώτι για τη μεταμόσχευση στον Γάλλο άσο με παράνομο τρόπο, αγοράζοντάς το!

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι υπάρχουν ηχητικά αποσπάσματα στα οποία ο πρώην πρόεδρος της «Μπάρτσα» παραδέχεται ότι δεν βρέθηκε με νόμιμο τρόπο. Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά έχουν αποσταλεί σε ανώτατο δικαστήριο στην Ισπανία για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Αρχικά να γίνει έρευνα για την υπόθεση για να βρεθούν περισσότερα στοιχεία αλλά και στη συνέχεια να επιβληθούν ποινές.

Θυμίζουμε ότι ο ο Αμπιντάλ διεγνώσθη με καρκίνο στο συκώτι το 2011. Σύμφωνα τις επίσημες πληροφορίες, ο δότης ήταν ένας ξάδερφος του Αμπιντάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβδομη σερί νίκη για την Ατλέτικο, πέρασε και από την έδρα της Λεβάντε και ανέβηκε στην κορυφή!

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη