Με τραυματισμό στο χέρι που δείχνει αρκετά σοβαρός, αποχώρησε ο Μέσι από το ντέρμπι κορυφής της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη.

Αφού έδωσε ασίστ στον Κουτίνιο για το πρώτο και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του κόντρα στη Σεβίλλη, ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από το γήπεδο με τραυματισμό στο χέρι, ο οποίος φάνηκε αρκετά σοβαρός, αφού έπεσε άτσαλα στο χορτάρι.

Πολύ άσχημα μαντάτα για την Μπαρτσελόνα και τον Βαλβέρδε, ο οποίος είδε τον ηγέτη της ομάδας του να αποχωρεί αναγκαστικά, λίγες μόνο μέρες πριν το παιχνίδι με την Ίντερ για το Champions League, αλλά και το «Κλάσικο» της επόμενης Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι έχει να αποχωρήσει με αναγκαστική αλλαγή από τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού, από τις 29 Δεκεμβρίου του 2016 και ένα παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης τότε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!