Σε ένα μεγάλο... φιάσκο έχει εξελιχθεί η παραμονή και διαμονή των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού!

Κατά πως φαίνεται, οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι για τη φιλοξενία χιλιάδων αθλητών και αθλητριών στο Ολυμπιακό Χωρίο, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης εκεί είναι το λιγότερο απαράδεκτες, αφού συνεχώς αποκαλύπτονται νέα ευτράπελα και λάθη των διοργανωτών.

Οι εγκαταστάσεις αποδεικνύονται πως κατασκευάστηκαν πρόχειρα, με τα παράπονα των αθλητών για τον κλιματισμό, τον θόρυβο που επικρατεί συνεχώς, αλλά και την κατάσταση των δωματίων να είναι πολλά.

Στο επίκεντρο της κριτικής έχει βρεθεί πολλάκις και το φαγητό του εστιατορίου, το οποίο είναι επιεικώς μέτριο και χωρίς πολλές επιλογές, την ώρα όπου οι αθλητές καλούνται να τρέφονται σωστά λίγες ημέρες πριν την ιστορική συμμετοχή τους εκάστοτε αγώνισμα.

Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει τελείως στο Ολυμπιακό Χωρίο, με τον Βρετανό κολυμβητή, Άνταμ Πίτι, να αποκαλύπτει σε Μέσο της πατρίδας του πως έχουν βρεθεί σκουλήκια στο φαγητό!

«Θέλω να φάω κρέας, χρειάζομαι κρέας για να αγωνιστών και αυτό τρώω στο σπίτι... Κάποιοι άνθρωποι στο Ολυμπιακό Χωριό βρήκαν σκουλήκια στα ψάρια. Είναι απαράδεκτο, είμαστε εδώ οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου και μας ταΐζουν με τα χειρότερα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!