Βαρύ πένθος σε δυο χωριά σε Δράμα και Καβάλα για τον χαμό δύο νέων παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα.

Μια 19χρονη κοπέλα από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και ένας 30χρονος άνδρας από τους Φιλίππους Καβάλας σκοτώθηκαν ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα σε κεντρικό δρόμο του Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος κρεοπώλης από τους Φιλίππους Καβάλας είχε βγει την Παρασκευή το βράδυ για να διασκεδάσει πηγαίνοντας σε γνωστό μαγαζί της Δράμας όπου δούλευε η 19χρονή φίλη του.

Η 19χρονη μπαργούμαν που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο...




Τα ξημερώματα στις του Σαββάτου έφυγαν μαζί από το μαγαζί στην περιοχή της Δράμας και ο 30χρονος άνδρας προθυμοποιήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της την όμορφη 19χρονη μπαργούμαν.

Κανείς δεν περίμενε πως ο 30χρονος άνδρας στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας, οδηγώντας το εντυπωσιακό BMW θα έχανε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και θα πρόσκρουε σε μια κολώνα της ΔΕΗ με τραγικά αποτελέσματα για εκείνον και την 19χρονη κοπέλα καθώς το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί τόσο ο 30χρονος οδηγός του οχήματος όσο και η 19χρονη συνοδηγός.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός του οχήματος και η 19χρονη συνοδηγός και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο που έγινε το τροχαίο:




Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ

Πτήσεις μαθητών με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία: Πάνω από 300 εκτεθειμένα συστήματα στην Ελλάδα

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι - Δύο νεκρά παιδιά, 16 τραυματίες

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Κλιματική κρίση: Ο θερμότερος Οκτώβριος στην ιστορία – Το 2026 οδεύει προς δεύτερη υπέρβαση του ορίου του 1,5°C

Διεκόπη η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου - Συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου

Τραγωδία στη Γαλλία με σχολικό λεωφορείο - Νεκροί και τραυματίες

Χάκαραν τον Άδωνι Γεωργιάδη: Φαίνεται ότι... παρήγγειλε 150 Porsche, 50 Mercedes, 24 καραμπίνες και πιστόλι

Στο Δικαστικό Μέγαρο η Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας η δίκη