Τη στήριξή της προς το πρόσωπο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε μεγάλη μερίδα του κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα της (3-2) με την Αταλάντα.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι έλαβε χώρα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης -όσο ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια- κι ενώ η ομάδα του Μάντσεστερ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0! Συγκεκριμένα, οι φίλοι των γηπεδούχων αποθέωσαν τον προπονητή της ομάδας τους -χειροκροτώντας τον και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του-, με τον Νορβηγό κόουτς να ανταποδίδει το χειροκρότημα.

Ο περισσότερος κόσμος, λοιπόν, μπορεί να συζητούσε ήδη για τον... διάδοχο του Σόλσκιερ -η πίεση προς το πρόσωπο του οποίου ήταν ήδη τεράστια πριν από το ματς-, ωστόσο η συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου της Γιουνάιτεντ έστειλε το «μήνυμά» της. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι εν μέρει δικαιώθηκε, αφού είδε την ομάδα της να προβαίνει σε τρομερή ανατροπή κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube