Η ηθοποιός Μίνα Σουβάρι που πρωταγωνίστησε στην ταινία «American Beauty» αποκάλυψε ότι για χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ έκανε και χρήση ναρκωτικών.
 
Η ηθοποιός, σύμφωνα με το περιοδικό People, αναφέρεται με λεπτομέρειες για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στο νέο της βιβλίο με τίτλο: «The Great Peace: A Memoir», οι οποίες ξεκίνησαν όταν βιάστηκε σε ηλικία μόλις 12 χρόνων.
 
«Από τα 12 έως τα 20 μου χρόνια ήμουν θύμα επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης» αναφέρει στο βιβλίο της η, 42χρονη σήμερα, ηθοποιός.
 
Στο βιβλίο της περιγράφει ότι στα 12 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και ως το «νέο κορίτσι» στην πόλη «προσπαθούσε να ταιριάξει» στο καινούριο περιβάλλον.
 
Στη συνέχεια γράφει πως ένας φίλος από τα μεγαλύτερα αδέλφια της, τον οποίο αναφέρει με τα αρχικά «Κ. Τζ.» την πίεζε να κάνει σεξ, αλλά αυτή το αρνήθηκε. Ωστόσο μόλις έναν μήνα πριν τα 13α της γενέθλια η Σουβάρι γράφει ότι ο Κ. Τζ. την οδήγησε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε.
 
«Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα. Με χρησιμοποίησε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με απέρριψε. Με φώναξε πόρνη», θυμάται η Σουβάρι και προσθέτει ότι αυτό την οδήγησε στο να μην έχει υγιή σεξουαλική ζωή.
 
Η Σουβάρι παραδέχτηκε ότι ένιωθε ντροπή και κατηγορούσε τον εαυτό της ότι αυτή το «επέτρεψε να συμβεί».

Πηγή: www.skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 19χρονος μετά από επεισοδιακή καταδίωξη – Οδηγούσε μεθυσμένος

ΔΟΑΕ: Μη λειτουργικές οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Arak μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Χαλάνδρι: 19χρονος οδηγός έπεσε πάνω σε περιπολικό και παραβίασε τον μισό ΚΟΚ

Ιταλία: Τρεις πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς κλάπηκαν από μουσείο κοντά στην Πάρμα

Λέκκας για τους σεισμούς στο Άγιον Όρος: «Οι Μονές αντέχουν, τα συνοδά κτίρια μας προβληματίζουν»

Ιρανική επίθεση σε εργοστάσιο χημικών στο Ισραήλ – Φόβοι για διαρροή επικίνδυνων υλικών

Την Τρίτη η κηδεία της Μαρινέλλας - Θα προηγηθεί λαϊκό προσκύνημα

Συνελήφθη 19χρονος που εκβίαζε ανηλίκους στου Παπάγου - Τους είχε αποσπάσει πάνω από 11.000 ευρώ

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Ίλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα - Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS στη Σαουδική Αραβία - Αξίας 300 εκατ. δολαρίων