Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σήμερα ότι μαχητές στο κατεστραμμένο από τις συγκρούσεις Σουδάν έχουν καταλάβει ένα κεντρικό δημόσιο εργαστήριο στο οποίο υπάρχουν δείγματα ιών όπως η πολιομυελίτιδα και η ιλαρά.

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι πρόκειται για μία «εξαιρετικά, εξαιρετικά επικίνδυνη» κατάσταση, καθώς υπάρχει κίνδυνος διασποράς μολυσματικών ασθενειών.



Επειτα από 10 ημέρες μαχών που στοίχισαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους και έκαναν δεκάδες χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, οι παραστρατιωτικές Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης (ΔΤΥ) ανακοίνωσαν αργά χθες βράδυ πως συμφώνησαν να εφαρμοστεί εκεχειρία για 72 ώρες με τον στρατό για να προσφερθεί ανθρωπιστική βοήθεια στον πληθυσμό.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο έχει η Τροχαία»

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη