Μία αναδρομή στην καριέρα του έκανε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

«Ναι, θα πάω στην Ελλάδα. Πάλευα σε όλη μου τη ζωή για να παίξω στο εξωτερικό. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή μου και πάντα κατάφερνα να επιστρέψω. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με την ΑΙΚ», δήλωσε ο Σουηδός μπακ και εξήγησε:

«Η επιβράβευση για τη προσπάθεια μου είναι ότι με θέλει μια ελληνική ομάδα. Αυτό που γνωρίζω για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι είναι πολύ καλό, συνεπώς αν παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς».

Ερωτηθείς αν το χθεσινό ματς με την Χάμαρμπι ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της ΑΪΚ, απάντησε: «Αυτό, πάντως, δεν ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ΑΙΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, πρέπει η εμφάνισή μας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα»

TAGS: Άρης