Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30) για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Τελευταίο εκείνο του Ντάνιελ Σούντγκρεν, που στην προπόνηση της Πέμπτης (18/11) έκανε θεραπεία εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αυχένα, το οποίο αποκόμισε στη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας. Πλέον, μένει να φανεί το κατά πόσο θα επηρεαστεί η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Φαμπιάνο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψαν οι Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Τσεχίας και της Αυστραλίας, αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να μεταβεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και να δώσει το «παρών» στην προπόνηση των Θεσσαλονικιών την Παρασκευή (19/1).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης με ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, επιθετική τακτική και μετάβαση, καθώς και παιχνίδι τακτικής. Οι «κίτρινοι» θα ανακοινώσουν την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Stoiximan Player of the Month» για τον Μάρτιο ο Μορόν

ΟΦΗ: Φινάλε για Γιαννούλη, εκτός αποστολής Αμπάντα και Μεγιάδο

Τσακίρης: «Πώς θα εγγυηθεί ασφάλεια η Αστυνομία με χιλιάδες οπαδούς, όταν δεν μπόρεσε με 100 Κροάτες;»

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς, ξανά ατομικό ο Ιωαννίδης

Συνεχάρησαν τον Ολυμπιακό ομάδες της Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός στα περισσότερα ντέρμπι με Ολυμπιακό - Πρέπει να υπάρξει συσπείρωση στο φινάλε»

«Θα κερδίσετε και αυτό το πρωτάθλημα και θα γράψετε πάλι ιστορία»: Η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Mουσείο Ιστορίας του κλαμπ

Τσορμπατζόγλου: «Δεν παίζει ρόλο για τον ΠΑΟΚ το πώς έρχεται ο Ολυμπιακός στην Τούμπα»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια στη Ν. Φιλαδέλφεια εν όψει τελικού»

Αθανασίου: «Παίζει όλη τη χρονιά στα τρία τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός - Θα προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης»

TAGS: Άρης