Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30) για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Τελευταίο εκείνο του Ντάνιελ Σούντγκρεν, που στην προπόνηση της Πέμπτης (18/11) έκανε θεραπεία εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αυχένα, το οποίο αποκόμισε στη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας. Πλέον, μένει να φανεί το κατά πόσο θα επηρεαστεί η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Φαμπιάνο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψαν οι Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Τσεχίας και της Αυστραλίας, αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να μεταβεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και να δώσει το «παρών» στην προπόνηση των Θεσσαλονικιών την Παρασκευή (19/1).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης με ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, επιθετική τακτική και μετάβαση, καθώς και παιχνίδι τακτικής. Οι «κίτρινοι» θα ανακοινώσουν την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

TAGS: Άρης