Υπάλληλος καταστήματος τραυματίστηκε από επίθεση ενόπλου, χθες Κυριακή, σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κουνγκσμπάκα στη δυτική Σουηδία, ενώ ένας ανήλικος συνελήφθη ως ύποπτος, σύμφωνα με την αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η σουηδική αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πληροφορίες που έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σε μία χώρα που προσπαθεί να καταπολεμήσει τη βία μεταξύ συμμοριών που δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας από τους υπαλλήλους μας πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στο εμπορικό κέντρο Kungsmassan στην Κουνγκσμπάκα», 30 χιλιόμετρα νότια του Γκέτεμποργκ, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Εφηβος κάτων 15 ετών ο συλληφθείς
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Aftonbladet, ο συλληφθείς είναι έφηβος κάτω των 15 ετών.

«Δείχνει βαθιά απερισκεψία να πέφτουν πυροβολισμοί, απόγευμα Κυριακής, σε χώρο με υπαλλήλους και επισκέπτες εμπορικού κέντρου», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γκούναρ Στρέμερ στην κρατική τηλεόραση SVT.

To 2023 η σουηδική αστυνομία κατέγραψε 363 επεισόδια με πυροβολισμούς που στοίχισαν τη ζωή σε 53 ανθρώπους. Τα περισσότερα εξ αυτών αποδίδονται σε συμμορίες.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούμπιο

Ιερά Οδός: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που απείλησε με τσεκούρι 49χρονο μετά από διαπληκτισμό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι: Λιποθύμησε στη δίκη για τα Τέμπη

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ανήλικοι για επίθεση σε 13χρονη σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέμπη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων – Υποβολή αιτημάτων προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου