Η εθνική ομάδα της Αγγλίας πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του Euro γυναικών, καθώς διέλυσε με 4-0 τη Σουηδία στο πρώτο ημιτελικό.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η βραδιά δεν ήταν πολύ καλή για την τερματοφύλακα των Σκανδιναβών, Χέντβιχ Λίνταλ, που μεταξύ άλλων δέχτηκε και ένα γκολ με τακουνάκι που πέρασε κάτω από τα πόδια της.

Η 39χρονη γκολκίπερ, με την τεράστια καριέρα σε ομάδες όπως η Τσέλσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βόλφσμπουργκ, αποκάλυψε πως δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα με σκληρή κριτική μετά την αναμέτρηση.

Τόσα πολλά και τόσο αγενή, που την οδήγησαν στη διαπίστωση ότι μάλλον θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί το 2021!

«Τώρα που ξέρω τι συνέβη, σκέφτομαι πως θα έπρεπε να έχω σταματήσει από πέρυσι, όταν είχαμε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε σχετικά, ενώ για την τεσσάρα από τις Αγγλίδες τόνισε πως «δεν νομίζω πως έκανα κάποιο μεγάλος λάθος. Βέβαια το γκολ της Ρούσο ήταν ταπεινωτικό, δεν περίμενα ότι θα έκανε τακουνάκι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη Ροζάριο νόμιζαν ότι πήραν το πρωτάθλημα και έκαναν εισβολή στο γήπεδο πριν η Μπόκα τούς «παγώσει» στο 90+6'

Απίστευτο φινάλε στην Αργεντινή: Η Μπόκα πήρε τον τίτλο με γκολ στο 90+6' και το «Μπομπονέρα» έγινε… ηφαίστειο!

Με Ζίνι και Κάρμο οι κλήσεις της εθνικής Ανγκόλας

Βενγκέρ απέναντι στον Ινφαντίνο; Σκέφτεται σοβαρά υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA

Βέλη Αλμέιδα: «Υπάρχουν πληροφοριοδότες, με πονάει η προδοσία» - Το ξέσπασμά του αλά… ΑΕΚ

Απίστευτη κίνηση fair play στο Ρέθυμνο: Τρεις εθνικές ομάδες δάνεισαν τερματοφύλακες στον Λίβανο!

Άφησε το ποδόσφαιρο και σπουδάζει για να κυνηγήσει το νέο του πάθος ο Ορίγκι!

Φοβερός Σλοτ, πήγε στην κερκίδα του «Μπομπονέρα» με φανέλα Μαραντόνα και ελάχιστοι τον κατάλαβαν!

Στην αποστολή της Ουρουγουάης για τα φιλικά του Νοεμβρίου ο Πελίστρι

Κλήθηκε στην εθνική Μεξικού ο Γκονζάλες – Εκτός ο Πινέδα