Πιο σοβαρή αμυντικά είναι, πλέον, η Λίβερπουλ εξαιτίας της παρουσίας των Φαν Ντάικ και Άλισον, σύμφωνα με τον πρώην θρύλο των «κόκκινων», Γκρεμ Σούνες.

Στο γκολ της ισοφάρισης της Φούλαμ με τον Μπάμπελ, ο Ολλανδός αμυντικός και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν συνεννοήθηκαν σωστά, αλλά τελικά αυτό δεν στοίχισε στη Λίβερπουλ που νίκησε 2-1.

Ο Σούνες, ωστόσο, έσπευσε να τους υπερασπιστεί, λέγοντας πως έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Κλοπ τη φετινή σεζόν, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς.

Η Λίβερπουλ έχει δεχθεί μόλις 18 γκολ σε 31 αγώνες στην Premier League, ενώ πέρσι τόσα γκολ είχε δεχθεί από την 13η αγωνιστική.

«Έχουν ανέβει επίπεδο φέτος με την παρουσία των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Άλισον. Και οι δύο έκαναν λάθος στο γκολ που δέχθηκε χθες η ομάδα από τη Φούλαμ, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν κάνει κάτι ανάλογο. Είναι θαυμάσιοι όλη τη χρονιά, η Λίβερπουλ πλέον είναι σοβαρή ομάδα. Καμία ομάδα δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Είναι εξαιρετική αμυντικά, έχει «εργάτες» στο κέντρο και τρεις παίκτες μπροστά που μπορούν να σε πληγώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σούνες.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube