«Σφραγίστηκε» το ζευγάρι του τελικού των playoffs της Championship (29/5 στο Γουέμπλεϊ), καθώς το Σάββατο (22/5) -μετά την Μπρέντφορντ- πήρε την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού και η Σουόνσι, οι οποία έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη την Μπάρνσλεϊ και έτσι με συνολικό σκορ 2-1 ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο τέλος των δύο παιχνιδιών.

Ύστερα από ένα ημίχρονο με ελάχιστες καλές ευκαιρίες, οι «κύκνοι» ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 39' χάρη στην υπέροχη προσπάθεια (ωραία προσποίηση και σουτ εκτός της περιοχής) του αρχηγού τους, Ματ Γκράιμς.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβαλαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας τον απόλυτο έλεγχο αλλά δημιουργώντας και αρκετές φάσεις. Μάλιστα, κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία εξ αυτών, όταν στο 71' ο Κόλι Γούντροου με σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ωστόσο, όσο κι αν πίεσαν στη συνέχεια αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, με τη Σουόνσι να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!