Δικαιώνει τον Παναθηναϊκό η εβδομαδιαία εξέταση των επίμαχων φάσεων εκ μέρους της ΚΕΔ. Στο βίντεο για την 22η αγωνιστική, ο Ρομπέρτο Αλόνσο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, και όχι ο αρχιδιαιτητής Στεφάν Λανουά, ήταν αυτός που ανέλυσε τις φάσεις.

Όσον αφορά στη φάση που ο Λορέν Μορόν κέρδισε πέναλτι από τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν, στο ματς μεταξύ του Άρη και των «πράσινων», ο Αλόνσο αναφέρει πως ο Αμερικανός ψηλός επιδιώκει την κατοχή με φυσιολογική ποδοσφαιρική επαφή, επομένως δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι. Εφόσον, παρόλα αυτά, σφυρίχτηκε η παράβαση, τόνισε πως θα έπρεπε να παρέμβει ο VAR και να ακυρώσει το πέναλτι.

Σχετικά με τις υπόλοιπες φάσεις στο βίντεο, ο Αλόνσο έκρινε σωστή την αποβολή του Λεβάν Σενγκέλια στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, το πέναλτι που κέρδισε ο «δικέφαλος του βορρά» για χέρι του Χριστόπουλου, αλλά και την ακύρωση του γκολ του Καραχάλιου για τους Κρητικούς λόγω οφσάιντ.

Η τελευταία φάση του βίντεο αφορά ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός για χέρι παίκτη του Asteras AKTOR μετά από κεφαλιά του Μπάμπη Κωστούλα, με τον Αλόνσο να αναφέρει πως δεν υπάρχει παράβαση και σωστά δεν σφυρίχτηκε κάτι.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο