Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σπουδαία ματς σε Αγρίνιο και Τρίπολη. Απουσίες σε Γιάννενα και Λάρισα.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Από τη μέρα που ανέλαβε ο Δέλλας ο Παναιτωλικός έχει ανεβάσει την ψυχολογία του και παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστικός. Διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου και εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο, το οποίο ήταν μαγική εικόνα. Μόλις μία τελική είχε ο αντίπαλός του και ευτύχησε να σκοράρει. Πολύ σημαντικές οι απουσίες των Μπράβο, Ρότσα και Μπεχαράνο. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Μοράρ αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ σαρώνει τα πάντα στον διάβα του έχοντας δέκα σερί νίκες. Μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ στα έξι τελευταία. Πάντως θα είναι πιο κουρασμένος από τον αντίπαλό του, αφού μεσοβδόμαδα έπαιξε προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο κερδίζοντας με 2-0. Σκοράρει τρία γκολ κατά μέσο ότο το τελευταίο δίμηνο. Σημαντική η απουσία του Πέλκα απόψε. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή και από πίσω τους Μακ, Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια. Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναιτωλικός έχει βρει την αμυντική του σταθερότητα με τον Δέλλα στον πάγκο και μπορεί να τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Θα ποντάρω στον άσο με χάντικαπ δύο γκολ.

Ξάνθη – Λεβαδειακός

Η Ξάνθη ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο παίζοντας με πάρα πολλές απουσίες. Είχε το μυαλό της στο σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι που επιβάλλεται να πάρει αν θέλει να παλέψει για την Ευρώπη. Στο σπίτι της παίζει πολύ ισορροπημένα και έχει 7 under σε 9 αγώνες. Λείπουν Λουσέρο και Κασάδο. Θα παίξει με 4-3-3 και τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης. Στα δύο άκρα οι Ντουρίτσκοβιτς και Κίκε. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα έδρας. Ηττήθηκε από τον Πλατανιά με 1-0, σε ένα ματς που άξιζε την ισοπαλία. Πέμπτη σερί ήττα μακριά από τη Λιβαδειά. Η απουσία του έμπειρου Μαρκόφσκι στην επίθεση είναι σημαντική. Λογικά θα παίξει με 4-5-1, το οποίο μετατρέπεται σε 4-3-3 όταν επιτίθεται. Φουνταριστός ο Μπελγκαζουανί, Στα άκρα Γιουσούφ και Γιακουμάκης. Ξεκάθαρο παιχνίδι έδρας. Η Ξάνθη κυνηγάει πεντάδα, ο Λεβαδειακός είναι άνετος, αφού δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Η εκτός έδρας ανυπαρξία των Βοιωτών οδηγεί στον άσο.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube