Πολύ δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισαν το αυριανό για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χίτερ, και ο τερματοφύλακας Ίβο Εμβόγκο.

«Αντιμετωπίζουμε την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το δείχνουν αυτό οι τίτλοι του τα τελευταία χρόνια και οι παρουσίες του στο Champions League. Έχει έναν Πορτογάλο προπονητή, που θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, με παίκτες που έχουν καλή τεχνική. Άρχισαν πολύ καλά στο πρωτάθλημα παρά τη διακοπή που υπήρχε. Ξέρουμε πως δεν έχουν τόσα παιχνίδια στα πόδια τους και προσπαθούν να βρουν ρυθμό, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε ο Αυστριακός προπονητής.

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 90 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το δικό μας ρυθμό, με το δικό μας στυλ», πρόσθεσε.

Ο τερματοφύλακας της Γιουνγκ Μπόις, Ίβο Εμβόγκο, δήλωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μια σούπερ ομάδα και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε κάθε χρόνο στο Champions League».
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βλέπουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα»

Χίσκι: «Στο 50-50% η πρόκριση, χρειαζόμαστε πειθαρχία»

Προπονητής Θέλτα: «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, θα δούμε πώς θα τους κάνουμε να υποφέρουν»

Μπενίτεθ: «Ξέρω ότι όλοι περιμένουν πιο πολλά από εμάς - Συναντήσαμε περισσότερα προβλήματα από όσα αναμέναμε»

Τετέι: «Θα δείξουμε κάτι διαφορετικό με την Βικτόρια Πλζεν, ο Παναθηναϊκός μου έδωσε μια αγκαλιά»

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου Μπενίτεθ και Τετέι για το Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν

Χωρίς τέσσερις η Θέλτα για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μπενίτεθ ενόψει Βικτόρια Πλζεν - Διαθέσιμος ο Τζούριτσιτς, μπήκε και ο Πελίστρι

Αθανασίου: «Κατάλαβε ότι οι συνεχείς αλλαγές δεν βοηθούν τον Παναθηναϊκό και καθιερώνει την τριάδα ο Μπενίτεθ»

Λουτσέσκου: «Μην ξανακούσω για απουσίες και προβλήματα - Όταν λείπω από τον πάγκο, τα πάμε καλά»