Στην τεράστια επιτυχία του ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αναφέρθηκε στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάνος Σουργιάς.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε το κλίμα με τους πανηγυρισμούς ομάδας και κόσμου, υπογραμμίζοντας πως το μέγεθος της επιτυχίας θα το αντιληφθούν άπαντες της επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, έκανε λόγο πως οι φίλαθλοι των Κρητικών δεν στέκονται στα χρήματα της Ευρώπης ή τη League Phase αλλά στο ότι η αγαπημένη τους ομάδας πήρε έναν τίτλο μετά από 39 χρόνια.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έχει ζήσει δύσκολες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και όλοι εντός της ομάδας ήθελαν να δώσουν αυτή τη μεγάλη χαρά στους οπαδούς.

Τέλος, επισήμανε ότι η νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική για τον ΟΦΗ με εξασφαλισμένη παρουσία σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ μίλησε και για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν με τη διαχείριση που αναμένεται από τον Χρήστο Κόντη στα ματς του 5-8.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: ΟΦΗ