«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η Ναόμι Γουότς και η Σούζαν Σάραντον μοιράστηκαν ένα θερμό φιλί στον αέρα εκπομπής, μετά από μια ερώτηση των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, η 70χρονη Σάραντον ερωτήθηκε από κάποιον τηλεθεατή να εξηγήσει τι εννοούσε ότι είχε πει νωρίτερα αυτό το έτος ότι είναι ανοιχτή στις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Στο επεισόδιο της εκποπής Watch What Happens Live, η σταρ εξήγησε: «Απλά είπα ότι ήμουν ανοικτή. Δεν είπα κάτι παραπάνω».



Ερωτηθείς από τον οικοδεσπότη Andy Cohen, 48 ετών, αν είχε ποτέ εμπειρία με γυναίκα, απάντησε: «Όχι - μόνο με την Catherine Deneuve και αυτό δεν μετράει σωστά;» εννοώντας τη συμμετοχή τους σε ταινία.

Τότε, η Ναόμι Γουότς, φίλη και συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά 3 Generations , έβαλε το χέρι στο πόδι της Σάραντον και της είπε αστειευόμενη: «Ποτέ δεν είναι αργά».

Ο Σαράντον ψιθύρισε «Ω Ναόμι» πριν ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια σκουπίζοντας η μία το κραγιόν από το πρόσωπο της άλλης. Απλά ακομπλεξάριστες.













Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βάλια Χατζηθεοδώρου-Fipster: Έκαναν matching tattoos με έμπνευση από τραγούδι της Ζουγανέλη

Βασιλική Τρουφάκου: Πρώτη μέρα στο Μεξικό με ακραίο jet lag χορεύει στους δρόμους

Κατερίνα Καινούργιου: Το πιο τρυφερό βίντεο με την κόρη της και ο μπαμπάς Παναγιώτης!

Σοκ στο Μεξικό: Δολοφονία μοντέλου με βασική ύποπτη την πεθερά της

Άννα Βίσση: Χοροί, λουλούδια και καρχαρίες στο ιδιωτικό νησί του Marlon Brando με κόστος που ζαλίζει

Γιώργος Νταλάρας: Στο μουσικό σχολείο Δράμας με τον φιναλίστ του The Voice Ιορδάνη Τεγκελίδη

Δέσποινα Βανδή: Ποιά είναι η γυναίκα με την οποία συναντήθηκε στη Βουλγαρία;

Ανθή Βούλγαρη: Αν η... Τεκνολότζια είχε πρόσωπο, θα ήταν το δικό της! Το λάθος με το κινητό που την έκανε viral

Akylas: «Η επόμενη μέρα μετά τη Eurovision σίγουρα θα έχει μια μικρή δόση κατάθλιψης» (Αποκλειστικό βίντεο)

Μαίρη Συνατσάκη: Τι πέτυχε στην Ύδρα και αγνόησε No photos sign για να το δείξει ενθουσιασμένη