Ανυπόμονος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός του Άρη, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογία που υπάρχει ύστερα από το σερί νικών στα φιλικά.

«Βαρεθήκαμε να παίζουμε φιλικά παιχνίδια, τα κίνητρα για να παίξουν οι παίκτες και αυτά που μπορεί να τους δώσει ο προπονητής έχουν στερέψει. Το φιλικό σήμερα ήταν μια προπόνηση και τίποτα άλλο, ελπίζουμε 22 του μήνα να ξεκινήσουμε, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και από την νοοτροπία που έχουμε».


Για το κατά πόσο ο Αρης πήρε ψυχολογία από τις νίκες του στα φιλικά: «Τέτοιες ιστορικές ομάδες θέλουν πάντα τα θετικά αποτελέσματα».

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών: «Οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με την ένταση με την πολύ προπόνηση, είναι τραγική η κατάσταση να κάνουμε 12 εβδομάδες προετοιμασία, πέρα από τον Βαλεριάνο οι άλλοι παίκτες είναι λίγο επιπόλαιοι».

Για την παρουσία του Μιλούνοβιτς: «Περιμένω να δω έναν κανονικό Μιλούνοβιτς από την καλή του χρόνια στον Πλατανιά, αν είναι ήρεμος και υπομονετικός όπως είναι το τελευταίο μήνα θα πάρει τις ευκαιρίες του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης