Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν από το ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και χωρίς να υπάρξει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Την αποστολή απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπίτολο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με πληροφορίες τους ζήτησε σοβαρότητα, πειθαρχία και ψυχραιμία για το παιχνίδι με τους Σουηδούς.

«Πρέπει να το πιστέψουμε και να δείξουμε σοβαρότητα. Είναι πολύ σημαντικό ματς και πάνω σε αυτό θα “χτίσουμε” την υπόλοιπη χρονιά. Ας βάλουμε από το πρώτο παιχνίδι τα θεμέλια της πρόκρισης», είπε στους ποδοσφαιριστές τους ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ξεχωριστό τόνο στην προπόνηση έδωσε και μερίδα οπαδών που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στο «Μαζαράκη» που θέλησε να εμψυχώσει παίκτες και τεχνική ηγεσία για αυτό το κρίσιμο ματς.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο στις 9:00 και θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» καθώς η πτήση τσάρτερ έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

H ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 19:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο «Friends Arena» που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Μια ώρα νωρίτερα (18:00 τοπική) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του αρχηγού Σωκράτη Φυτανίδη.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube