Η Εθνική μας ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, σωματικές και ψυχικές, ωστόσο, δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Τουρκίας, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 83-72 και μαζί τον αποκλεισμό από τα νοκ άουτ του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Άρτεμις Σπανού, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, ευχαριστώντας πάντως τον κόσμο που «αγκάλιασε» την ομάδα, έμαθε περισσότερο το μπάσκετ Γυναικών, ενώ, δήλωσε πως η «γαλανόλευκη» είναι μια οικογένεια και θα συνεχίσει να εξελίσσεται.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει απογοήτευση, αλλά παλέψαμε, τα δώσαμε όλα και ο κόσμος έμαθε περισσότερο το μπάσκετ Γυναικών. Κάναμε πολλά λάθη, ίσως κουραστήκαμε και λίγο στο τέλος. Δεν μπορώ να ξέρω τώρα τι έφταιξε. Ο πάγκος της Τουρκίας μπήκε χωρίς να φοβάται, έβαλαν τα σουτ τους, είχαν πολύ μεγάλο ποσοστό, μας έπαιξαν και μια ζώνη που μπορεί να μην την περιμέναμε.

Αυτό το τουρνουά είναι ένα μάθημα, θα μαζευτούμε σε λίγους μήνες για μια ακόμη πρόκριση και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, στις όμορφες και τις άσχημες στιγμές και ελπίζουμε να είναι και πάλι δίπλα μας στο μέλλον. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία παίκτρια τα δώσαμε όλα, δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε, ακόμη κι όταν το παιχνίδι είχε χαθεί. Η Εθνική ομάδα για μένα είναι το μαζί, έχουμε φτιάξει μια οικογένεια, θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό και τον Νοέμβριο ελπίζουμε να έχουμε κοντά μας και πάλι την Σταμολάμπρου και την Τσινέκε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!