Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην αξιόμαχη Πορτογαλία, η Εθνική ομάδα, χάρη στην ποιότητά της, πέρασε με σκορ 76-68 από το Πόρτο και έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν τη νίκη, στάθηκε στην ποιότητα και το πάθος που έχουν οι παίκτες του, ενώ δήλωσε πως νιώθει περηφάνια για τη δουλειά που έκαναν άπαντες στην Εθνική την τελευταία εβδομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε κάποια λάθη που μας πλήγωσαν, αλλά στη συνέχεια ελέγξαμε το ματς με υπομονή. Μοιράσαμε καλά την μπάλα, πάντα προσπαθούσαμε να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη. Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα και παθιασμένη ομάδα, είμαι πολύ περήφανος για το πώς δουλέψαμε όλη αυτή τη βδομάδα, αλλά κυρίως για τις δύο νίκες που πετύχαμε. Η Πορτογαλία είναι καλή ομάδα, έκανε φανταστική δουλειά στο Ευρωμπάσκετ, παίζουν καλά σαν σύνολο και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση από ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο για την παρουσία του στην Κρήτη: «Όπου κι αν παίζουμε, πάντα στο πλευρό μας»

Εκπληκτική Γουίλιαμς με 32άρα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Νέας Ιωνίας

Καθάρισε τον Ολυμπιακό ο ασταμάτητος Αθηναϊκός - Πόλεμος στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό να διαλύει τον Αμύντα

Ζέρβας: «Η εικόνα αλλά και η νοοτροπία του Ολυμπιακού ενόχλησαν περισσότερο από την ήττα»

Πετρίδης: «Ήταν ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός, έκανε αμέσως την διαφορά ο Χέιζ-Ντέιβις»

Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας - Το Κύπελλο χάθηκε, η μεγάλη μάχη μαίνεται»

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός AKTOR με το 22ο Κύπελλο στις αποσκευές

Γιαννακόπουλος: «Αυτή ήταν πρώτη κούπα, θα φέρω άλλες δύο»

Όμορφη κίνηση απ’ τον Χουάντσο στο γλέντι του «τριφυλλιού» με φίλη του Παναθηναϊκού σε αναπηρικό αμαξίδιο

Τρέλα με τον ύμνο του Παναθηναϊκού στο «πράσινο» πάρτι!