Αναλυτικά, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη:

- Για το γεγονός ότι είναι, πλέον, πρώτος σκόρερ στην Α1: «Είναι πολύ τιμητικό να γίνεται αυτό. Σκέφτομαι, ωστόσο, μόνο το τώρα. Είναι τιμή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα, όλα αυτά τα χρόνια, και μου έδειχναν σεβασμό και εμπιστοσύνη. Αυτά, όμως, θα τα σκεφτώ πολύ αργότερα. Είμαι ακόμη εν ενεργεία παίκτης. Οι υποχρεώσεις ''τρέχουν'' και τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας».

- Για το αν ήξερε πως κοντεύει να «σπάσει» το ρεκόρ του Νίκου Χατζή: «Ήξερα ότι ήθελα άλλους 9 πόντους. Αλλά λίγο η ατμόσφαιρα μας επηρέασε, σαν ομάδα, δεν ήταν εύκολο. Άλλο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και άλλο αυτό».

- Για το αν σκεφτόταν το ρεκόρ όταν ξεκινούσε την καριέρα του: «Όχι. Δεν το σκεφτόμουν καν όταν ξεκινούσα. Μόνο την κάθε ομάδα που αγωνιζόμουν σκεφτόμουν πώς θα βοηθήσω. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να παίξω μπάσκετ».

- Για το καλάθι που ξεχωρίζει στην Α1: «Είναι ένα πρόσφατο. Το τρίποντο επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, που μας έδωσε το πρωτάθλημα».

- Για τον Χατζή: «Ο Νίκος ήταν ένας σπουδαίος σκόρερ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

Το ρεκόρ καριέρας του Ντόρσεϊ, το ντεμπούτο Μόρις και όλα τα highlights του Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου

Μπαρτζώκας: «Αν δεν έχεις κίνητρο σε πετά το μπάσκετ έξω-Θα βοηθήσει ο Μόρις, ίσως νωρίτερα Γουόρντ και Φαλ»