Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πολλή εμπειρία για να γνωρίζει πως για τον Ολυμπιακό προέχουν τα ματς των play offs με τον Άρη και όχι το Final Four επισημαίνοντας πως η ομάδα του έχει δύσκολη δουλειά στην υπεράσπιση των κεκτημένων.

«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Εμείς έχουμε βρεθεί και στις δύο πλευρές και ξέρουμε πώς είναι. Οι προπονητές μας έχουν προετοιμάσει την ομάδα πολύ καλά. Ό,τι έγινε στην Ευρώπη έγινε. Ο Άρης είναι πολύ καλή κι επικίνδυνη ομάδα. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα και με κόσμια παρουσία των φιλάθλων. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά κι έχουμε αλλάξει το τσιπάκι», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Ερωτηθείς αν του φάνηκε παράξενο που μετά από τόσα χρόνια δεν έχει απέναντί του σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απάντησε: «Είναι λίγο παράξενο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλα κάποτε θα αλλάξουν εδώ πέρα. Υγεία να έχουμε κι όλα καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: MVP ο Νέιτ Γουότσον

Α1 Γυναικών: MVP η Γουίλιαμς, MVP Next Gen η Δαμουλάκη

Η πανηγυρική ανάρτηση του Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός