Στο πόσο σημαντικό είναι για το Περιστέρι bwin ότι έχει φτάσει μέχρι τους μικτούς τελικούς της φετινής Basket League, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τη φετινή του πορεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου bwin:

«Πιστεύω αμυντικά ήμασταν πολύ καλά στο παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν αδειασμένοι από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δε θα έπρεπε.

Έδειξα στους παίκτες μου τα δύο μπάνερ του γηπέδου που έχουν την τρίτη θέση. Που είναι κρεμασμένα εδώ και 20 χρόνια. Και εμείς το κάναμε αυτό. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που φτάσαμε ως εδώ. Θέλουμε να είμαστε φρέσκοι. Δουλεύουμε στην τακτική. Είμαστε επαγγελματίες. Σήμερα ήμασταν άστοχοι αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Θα τα βάλουμε στον επόμενο αγώνα»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός