Σε κλίμα οδύνης διεξάγεται αυτή την ώρα η κηδεία του 16χρονου που έχασε τελικά τη ζωή του μετά τον τραυματισμό του από σφαίρα 34χρονου αστυνομικού, στη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Έξω από το σπίτι του στον οικισμό των Ρομά «Αγία Σοφία», είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.





Η πομπή ξεκίνησε, με τη γυναίκα του να ραγίζει καρδίες με την κραυγή της, ενώ εκατοντάδες αυτοκίνητα την ακολούθησαν παίζοντας μουσική, όπως ορίζει το έθιμο των Ρομά σε τέτοιες περιπτώσεις.


Πηγή φωτό: thestival.gr

Η ταφή του γίνεται στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στον Εύοσμο.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Χρίσμα» Τραμπ στη Λεπέν: Είναι η «συντηρητική φωνή» στη Γαλλία

Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις - Συγκέντρωση στις 12 στα Προπύλαια

Δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 67 ετών για τη δολοφονία 8χρονου κοριτσιού στο Μεξικό

Σκηνές στο Σύνταγμα στήνουν οι φοιτητές - Ξεκινά διήμερο κινητοποιήσεων

Νεκρή γυναίκα από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε στη Νότια Αφρική

13 νεκροί και 34 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην Αίγυπτο

Θεσσαλονίκη: Φοιτητικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Τα αιτήματα των συλλόγων

Ο Κιμ ζει και επιθεωρεί: Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε φωτογραφίες του μετά τις φήμες πως πέθανε

«Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Τον Νοέμβριο η 2η δόση – Τι ανακοίνωσε η Μιχαηλίδου για το «Ανακαινίζω»

Τραμπ: «Κερδίζουμε τον πόλεμο με το Ιράν, μπορούμε να φύγουμε τώρα - Έχουμε τον καλύτερο στρατό στον κόσμο»