Σωστή ήταν η υπόδειξη του πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στον προημιτελικό με τη Γιουβέντους, όπως σχολίασε ο Γιάννης Σπάθας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην διαιτητής στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου

Για το πέναλτι με το οποίο πήρε την πρόκριση η Ρεάλ: «Όταν είναι πέναλτι, πρέπει να δοθεί. Με το πόδι, με τα χέρια, έσπρωξε. Τι άλλο έπρεπε να κάνει για να δοθεί; Ήθελα και εγώ να δω λίγη μπάλα ακόμα. Γιατί να τους πάει στην παράταση αν είναι πέναλτι. Για εμένα ήταν πέναλτι και σωστά δόθηκε».

Για την αποβολή του Τζανλουίτζι Μπουφόν: «Μπορεί επειδή τον έσπρωξε, δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε ανάμεσά τους…».

Για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Στη Ρωσία δεν υπάρχει άγγλος διαιτητής. Αυτός ο διαιτητής είναι πιο νέος από τους δικούς μας και έφτασε να σφυρίζει έναν προημιτελικό του Champions League».

Για το VAR που μας έρχεται του χρόνου: «Εγώ έφυγα από την διαιτησία και έχω πάει στους παράγοντες. Αν την ώρα που βλέπει αυτός το VAR κάνει λάθος εκτίμηση και δώσει λάθος απόφαση ο διαιτητής, τι κάνουμε; Το βλέπω πολύ επικίνδυνο. Άσε το ποδόσφαιρο να συνεχιστεί έτσι το άθλημα… Και εμείς έτσι μεγαλώσαμε. Αν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, θα πούμε ότι είναι καλό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube