Ο Τζόρνταν Πουλ πέτυχε 25 πόντους, ο Νόντε ΝτιΒιντσέντζο πρόσθεσε άλλους 22 και οι Γουόριορς επικράτησαν των Σπερς με 144-113 σε ένα ιστορικό ματς, καθώς πραγματοποίθηκε παρουσία 68.323 φιλάθλων στο Alamodome.

Το προηγούμενο ρεκόρ 62.046 κόσμου ήταν για χάρη του Μάικλ Τζόρνταν και των Μπουλς στο παιχνίδι με τους Χοκς στο «Georgia Dome», στις 27 Μαρτίου 1998.

Το παιχνίδι, όμως, δεν πήγε καλά για «σπιρούνια» που ήθελαν να γιορτάσουν την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της ιστορικής τους έδρας. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο και έτσι οι πρωταθλητές κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες από Πίστονς, Μάτζικ και Σανς.

Οι Γουόριορς είχαν οκτώ παίκτες με διψήφια νούμερα στη στατιστική τους, με τον Πουλ να έχει 25 πόντους (6ασ., 3 ριμπ.), τον Ντιβιτσέντζο 22 (7ριμπ., 5ασ., 2κλ.) και τους Τόμπσον (16π.), Γουίγκινς (16π.), Κάρι (15π.) Λούνεϊ (14π., 10 ριμπ.), Λαμπ (13π.) και Μούντι να είναι υπόλοιποι έξι.

Για το Σαν Αντόνιο πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόους με 21 πόντους και τον ακολούθησε ο Τζόνσον που σκόραρε άλλους 17, ενώ Ποέλτλ είχε 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ για 8 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ

Πίστονς-Πέλικανς 110-116



Πέισερς-Χοκς 111-113



Γουίζαρντς-Νικς 108-112



Σπερς-Γουόριορς 113-144



Μπουλς-Θάντερ 110-124



Τίμπεργουλβς-Σανς 121-116



Τζαζ-Μάτζικ 112-108



Κλίπερς-Νάγεκτς 103-115



Κινγκς-Ρόκετς -


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!