Έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι Αττικής προανήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο υπουργός Μεταφορών-Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι στην περιοχή υπήρχαν πολυτελή σπίτια και κτίρια ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να στρέφεται σε αναζήτηση και ποινικών ευθυνών για τις φονικές πυρκαγιές, ο υπουργός απάντησε ότι «είναι δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να το κάνει, εάν διαπιστώσει την παραμικρή αδράνεια». Κατηγόρησε ωστόσο την αξιωματική αντιπολίτευση για διαρροή ψευδών ειδήσεων μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στις εκπομπές του οποίου ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αποφάσισαν να μη συμμετέχουν.

Ο κ. Σπίρτζης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπρησμού, ενώ για τις κυβερνητικές ευθύνες και τυχόν παραιτήσεις υπουργών είπε ότι όλοι οι υπουργοί ήταν στη μάχη από το πρώτο λεπτό.

«Μέσα σε 1,5 μέρα έχουν γίνει σχεδόν 2,5 χιλιάδες αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές», ανέφερε επίσης και πρόσθεσε ότι σήμερα συνεχίζονται οι έλεγχοι με περισσότερους από 340 μηχανικούς.

Δεσμεύτηκε, τέλος, ότι θα προχωρήσει σε νομοθετική παρέμβαση ούτως ώστε τα διόδια στη Δυτική Αττική να μείνουν ανοιχτά για τις επόμενες δύο ημέρες, καταλογίζοντας έλλειψη κοινωνικής ευθύνης σε όσες εταιρίες αποφάσισαν να τα κλείσουν σήμερα.

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Binance: Πώς οι χάκερ άρπαξαν 2,5 δισ. με μόλις 15 δολάρια

Κολωνός: Tραυματισμένος άνδρας από πυροβολισμό, μέσα σε αυτοκίνητο – Δύο προσαγωγές

Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ